Apotekets Desinfektionsspray

Apotekets Desinfektionsspray, 50 ml

Vejl. pris 30 kr.

Find apotek

Apotekets desinficerende spray bruges til hænderne, og er et godt alternativ til håndvask, når vand og sæbe ikke er tilgængeligt. Sprayen indeholder glycerin, så hænderne ikke udtørres. Den er uden parfume, hudvenlig og efterlader huden bakteriefri. 

Apotekets Desinfektionspray til optimal håndhygiejne er ideel på rejser, festivaler, før måltider, efter temperaturmåling, efter bleskift, ved sygdom, og når der ellers er behov for rene hænder.

Sprayen er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Ønskes Apotekets Desinfektionsspray i en større størrelse, fås Desinfektions Sprayen også med 230 ml.

Produktfordele og egenskaber:

  • Efterlader huden bakteriefri
  • Er hudvenlig
  • Er Astma-Allergi-deklareret
  • Er ideel på festivaler og på rejser, ved sygdom, madlavning, bleskift og efter temperaturmåling
  • Indeholder ikke triclosan og triclocarban
allergi

Varenummer: 216011
EAN nummer: 5709556009844

Apotekets Desinfektionsspray anvendes ved behov for beskyttelse mod virus og bakterier, eller hvor vand og sæbe ikke er tilgængeligt. Spray desinfektionen ud i hånden, og gnid den derefter omhyggeligt ind i hænderne, indtil hænderne er helt tørre. Der skal ikke skylles efter med vand!

Apotekets Desinfektionsspray er kun til udvortes brug. Opbevares utilgængeligt for børn. Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs brugsanvisningen på emballagen før produktet tages i brug.

Apotekets Desinfektionsservietter er også effektive og praktiske til hånddesinfektion. Servietterne er store og bløde og pakket enkeltvis. De efterlader huden helt bakteriefri.  Apotekets Desinfektionsservietter er pakket enkeltvis, så de næsten intet fylder og er derfor meget nemme at tage med. Ideelle på festivaler, rejser, udflugter, ved temperaturmåling og ved forkølelse. 

82 vol% Alcohol denat.
Aqua
Isopropyl Alcohol
Glycerin
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Aminomethyl Propanol
Par der holder hinanden i hånden

Viden om god håndhygiejne

Normalt har vi forskellige fredelige bakterier på huden, som ikke er sygdomsfremkaldende. Men i løbet af en dag rører vi ved mange forskell…