Apotekets Lusekam Metal

Apotekets Lusekam Metal, 1 stk

Vejl. pris 85 kr.

Find apotek

Apotekets Lusekam Metal fanger både lus og nogle af luseæggene uden at genere hårbunden.

Lusekammen har tætsiddende tænder af rustfrit stål og er særligt velegnet til kæmning af langt, tykt og krøllet hår. Apotekets Lusekam Metal er solidt udformet med lange, afrundede tænder, der gør det nemt at komme ind i håret uden at genere hårbunden. Det ergonomiske greb gør, at kammen er god at holde på og har den rigtige vinkel under lusekæmningen.

Produktfordele og egenskaber:

  • Solid udformning med lange, afrundede tænder, der gør det nemt at komme ind i håret uden at genere hårbunden.
  • Afstanden mellem tænderne er den samme overalt, så hverken luseæg eller lus undslipper, uanset om de sidder tæt ved hårbunden eller ude i håret.
  • Lusekammens håndtag har nylonoverflade og er ergonomisk udformet, så den dels er god at holde på, dels sikrer den rigtige vinkel under kæmningen.

Varenummer: 208478
EAN nummer: 5709556006324

Til kæmning. Lusekæmning kræver grundighed og tid for at komme lusene til livs. Det anbefales at kæmme håret hver anden dag i 14 dage. Er kæmningen udført korrekt, vil personen være fri for lus efter denne periode.

Inden kæmningen anbefales det at gøre håret vådt, påføre balsam og frisere håret. Herefter redes håret igennem med lusekammen fra hårbund til hårspids. Ved langt eller kraftigt hår, bør håret deles op i totter, der kæmmes hver for sig.

Efter hvert strøg aftørres kammen i hvidt blødt papir og kontrolleres for lus.

Vær opmærksom på, at selv om man kæmmer, er man ikke sikret mod at blive smittet med lus igen. 

Deklaration:
Kammen er fremstillet af nylon og rustfrit stål.
Emballage:
Pap og PET folie.
Dreng der får kæmmet hår for lus

2 metoder til effektiv behandling af lus

Hvordan kommer du af med lus? Når man er blevet smittet med lus, er der to effektive metoder til at komme af med lusene igen. Man kan enten…