Apotekets Lusemiddel

Apotekets Lusemiddel, 120 ml

Find apotek

Apotekets Lusemiddel er en effektiv lusebehandling, der virker på 15 minutter mod både lus og luseæg. Apotekets Lusemiddel indeholder silikoneolie, som lægger sig udenpå lusene og blokerer deres åndedrætssystem. Samtidig hindrer olien luseæggenes udvikling. Da virkningen er fysisk, kan lusene ikke udvikle resistens overfor produktet.

Apotekets Lusemiddel kan anvendes til voksne og børn fra 6 måneder samt af kvinder, der er gravide eller ammer. Det indeholder ikke insektgifte. Apotekets Lusemiddel er uden parfume og Astma-Allergideklareret.

Lusemidlet skal anvendes i tørt hår, og det er nemt at fordele i håret med flaskens praktiske fordelingsspids. Flasken indeholder 120 ml og rækker langt.

Produktfordele og egenskaber:

  • Virker på 15 minutter mod lus og luseæg
  • Indeholder intet andet end silikoneolie, mandelolie og E-vitamin 
  • Virker fysisk ved at blokere lusens åndedrætssystem
  • Lusene kan ikke blive resistente overfor lusemidlet
  • Kan anvendes til børn fra 6 måneder og voksne
  • Kan anvendes af kvinder der er gravide eller ammer
  • Let at fordele i håret
  • Indeholder 120 ml, rækker langt
  • Astma-Allergideklareret
asthma-allergy-nordic

Varenummer: 220422
EAN nummer: 5709556012103

Til voksne og børn fra 6 måneder. Kan anvendes af gravide og ammende.

Apotekets Lusemiddel skal anvendes i tørt hår. Det er vigtigt, at du følger brugsanvisningen nøje. 

1. Læg et håndklæde over skuldrene på den person, der skal behandles, og læg evt. også et håndklæde el.lign. under stolen for at undgå dryp på gulvet.

2. Red håret grundigt igennem. Ryst flasken, tryk forsigtigt på flasken og fordel lusemidlet med flaskespidsen i det tørre hår. Begynd ved panden, arbejd op mod issen, fortsæt fra issen ned mod ørerne og nakken. Det er vigtigt at bruge rigeligt lusemiddel og sikre, at det dækker alt håret og bliver fordelt i et jævnt lag i hele hovedbunden. Lad lusemidlet virke i 15 minutter.

3. Kom rigeligt almindelig hårshampoo i håret og vask lusemidlet ud af håret. Obs! Gør ikke håret vådt først. Gnid shampooen grundigt ind i håret, og skyl med vand. Det kan være nødvendigt at vaske håret mere end én gang.

4. Kæm håret omhyggeligt med en lusekam for at fjerne de døde lus. Brug evt. hårbalsam for at lette kæmningen.

Én behandling er nok. Vi anbefaler dog at gentage behandlingen efter 9-10 dage for at være helt sikker på, at første behandling har været udført korrekt, så alle lus og æg er blevet fjernet.

Undgå kontakt med øjnene.  

Dimethicone
Tocopheryl Acetate
Prunus Amygdalis Dulcis Oil
Dreng der får kæmmet hår for lus

To metoder til effektiv bekæmpelse af lus

Hvordan slipper man af med lus i håret? Når man er blevet smittet med lus, er der to effektive metoder til at komme af med lusene igen. En …