Apotekets Lusekam Plast

Apotekets Lusekam Plast, 1 stk

Vejl. pris 25 kr.

Find apotek

Lusekam med tætsiddende tænder i robust plastmateriale af høj kvalitet. De fleksible tænder er afrundede på den ene side, så de glider let henover hårbunden, der ofte kan være irriteret på grund af luseangreb.

Tændernes modsatte side har firkantede hjørner, der fanger lusenes ben og kløer. Afstanden på 0,2 mm mellem kammens tænder sikrer, at hårstrå kan passere, mens såvel æg som voksne lus fjernes effektivt.

Produktfordele og egenskaber:

  • Ergonomisk udformet for at sikre et behageligt og sikkert greb om kammen.
  • De fleksible tænder er afrundede på den ene side, så de glider let henover hovedbunden, der ofte kan være irriteret på grund af luseangreb.
  • Tændernes modsatte side har firkantede hjørner, der fanger lusenes ben og kløer. Afstanden på 0,2 mm mellem kammens tænder sikrer, at hårstrå kan passere, mens såvel æg som voksne lus fjernes effektivt.

Varenummer: 208477
EAN nummer: 5709556006317

Til kæmning. Lusekæmning kræver grundighed og tid for at komme lusene til livs. Det anbefales at kæmme håret hver anden dag i 14 dage.

Er kæmningen udført korrekt, vil personen være fri for lus efter denne periode. Inden kæmningen anbefales det at gøre håret vådt, påføre balsam og frisere håret. Herefter redes håret igennem med lusekammen fra hårbund til hårspids.

Det er vigtigt at holde den side mod hovedbunden, hvor der er trykt: DENNE SIDE MOD HOVEDBUNDEN. Ved langt eller kraftigt hår, bør håret deles op i totter, der kæmmes hver for sig. Efter hvert strøg aftørres kammen i hvidt blødt papir og kontrolleres for lus.

Vask kammen med sæbe og skyl den grundigt i varmt vand. Tør kammen og kontroller, om der sidder lus eller luseæg på kammen, som skal fjernes.

Obs! Vær opmærksom på, at selv om man kæmmer, er man ikke sikret mod at blive smittet igen.

Kammen er fremstillet af ABS.
Emballage:
Pap og PET folie.
Dreng der får kæmmet hår for lus

2 metoder til effektiv behandling af lus

Hvordan kommer du af med lus? Når man er blevet smittet med lus, er der to effektive metoder til at komme af med lusene igen. Man kan enten…