Apotekets Digitaltermometer 60 sekunder

Apotekets Digitaltermometer 60 sekunder, 1 stk

Vejl. pris 60 kr.

Find apotek

Apotekets Digitaltermometer 60 sekunder kan anvendes til måling af temperaturen i munden, under armen eller i endetarmen. Måling i endetarmen giver det mest nøjagtige resultat.

Termometret måler temperaturen på 60-90 sekunder afhængigt af målemetode og bipper, når målingen er afsluttet. Den målte temperatur kan aflæses i displayet.

Batteri medfølger (type LR41 1,5V knapcellebatteri).

Produktfordele og egenskaber:

  • Kan anvendes i munden, under armen og rektalt
  • Temperaturen måles på 60-90 sekunder, afhængigt af målested
  • Når målingen er afsluttet, bipper termometret og displayet kan aflæses
  • Indeholder ikke nikkel, glas eller kviksølv
  • Vandtæt

Varenummer: 202785
EAN nummer: 5709556005242

Til måling af temperaturen i endetarmen, i munden eller under armen. Temperaturmåling i endetarmen giver det mest nøjagtige resultat. Indføringen kan lettes ved at påføre lidt vaseline eller creme på spidsen af termometret.

Læs den vedlagte brugsvejledning inden brug. Temperaturen måles på 60-90 sekunder, afhængig af målested. Når målingen er afsluttet, bipper termometret og displayet kan aflæses. Sluk termometret efter brug for at spare på batteriet. Det slukker automatisk efter ca. 10 minutter.

Rengøring:
Vær omhyggelig med rengøring og desinficering af termometre. Mange sygdomme smitter ved kontakt, hvilket gør termometeret til en mulig smittekilde.

Rengør termometret efter brug med vand og sæbe og derefter med f.eks. Apotekets Overfladedesinfektionsspray eller propylalkohol for at sikre, at alle bakterier er fjernet.

 

Knapcellebatterier type LR41 1,5V kan købes i almindelig handel.

Termometer fremstillet af Acrylnitrilbutadienstyren ABS

Emballage: Pap, PE.
termometer på træbbakke

Hvilken type termometer skal jeg vælge?

Apotekets har termometre til både rektalmåling og berøringsfri måling. Hvilket termometer måler mest nøjagtigt? Hvad er fordelene ved et be…

Apotekets desinfektion og termometer

Hvordan holdes termometeret rent?

Se her, hvordan du rengør dit termometer og sikrer en god hygiejne

apoteker vivian

6 svar på spørgsmål om febermåling

Hvornår har man feber? Hvor på kroppen måler man temperaturen mest nøjagtigt? Hvor ofte skal man måle temperaturen på den person, som har …