Apotekets Digitaltermometer 60 sekunder

Apotekets Digitaltermometer 60 sekunder, 1 stk

Find apotek

Apotekets Digitaltermometer 60 sekunder kan anvendes til måling af kropstemperaturen i munden, under armen eller i endetarmen. Måling i endetarmen giver det mest nøjagtige resultat.

Ved måling i endetarmen eller i munden: termometret måler temperaturen på cirka 60 sekunder og bipper, når målingen er afsluttet. Den målte temperatur kan aflæses i displayet.

Ved måling i armhulen: her anbefales en måletid på mindst 5-10 minutter, også selvom termometret bipper inden da.

Batteri medfølger (type LR41 1,5V knapcellebatteri).

Produktfordele og egenskaber:

  • Temperaturen måles på cirka 60 sekunder
  • Når målingen er afsluttet, bipper termometret og displayet kan aflæses
  • Indeholder ikke nikkel, glas eller kviksølv
  • Vandtæt

Varenummer: 202785
EAN nummer: 5709556005242

Til måling af temperaturen i endetarmen, i munden eller under armen. Temperaturmåling i endetarmen giver det mest nøjagtige resultat. Indføringen kan lettes ved at påføre lidt vaseline eller creme på spidsen af termometret.

Læs den vedlagte brugsvejledning inden brug. Temperaturen måles på cirka 60 ved måling i endetarmen eller munden. Når målingen er afsluttet, bipper termometret og displayet kan aflæses. Sluk termometret efter brug for at spare på batteriet. Det slukker automatisk efter ca. 10 minutter.

Rengøring:
Vær omhyggelig med rengøring og desinficering af termometre. Mange sygdomme smitter ved kontakt, hvilket gør termometeret til en mulig smittekilde.

Rengør termometret efter brug med vand og sæbe og derefter med f.eks. Apotekets Overfladedesinfektionsspray eller propylalkohol for at sikre, at alle bakterier er fjernet.

Knapcellebatterier type LR41 1,5V kan købes i almindelig handel.

Termometer fremstillet af Acrylnitrilbutadienstyren ABS
valg af termometer

Hvilken type termometer skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af termometre, der kan måle kropstemperaturen. Man kan bruge et rektaltermometer, øretermometer eller pandeter…

rengøring af termometer

Hvordan holdes termometeret rent?

Se her, hvordan du rengør dit termometer og sikrer en god hygiejne

apoteker vivian

Apotekets svar på spørgsmål om febermåling

Hvornår har man feber? Hvor på kroppen måler man temperaturen mest nøjagtigt? Hvor ofte skal man måle temperaturen på den person, som har f…