Apotekets Digitaltermometer Bøjelig spids

Apotekets Digitaltermometer Bøjelig spids, 1 stk

Vejl. pris 134,95 kr.

Find apotek

Digitaltermometer med bøjelig spids, der er særligt velegnet til temperaturmåling hos små børn, der kan ligge uroligt under temperaturmålingen. Termometrets spids kan bøjes 45 gr. i alle retninger. Termometeret måler på 10 sekunder, er vandtæt og med hukommelse.

Produktfordele og egenskaber:

  • Særligt velegnet til temperaturmåling hos små børn, der kan ligge uroligt under temperaturmålingen
  • Viser temperaturen på 10 sekunder
  • Alle Apotekets termometre er nikkelfri

Varenummer: 202783
EAN nummer: 5709556005228

Måling af temperaturen i endetarmen, i munden eller under armen. Temperaturmåling i endetarmen giver det mest nøjagtige resultat. Indføringen kan lettes ved at påføre lidt vaseline eller creme på spidsen af termometret.

Læs den vedlagte brugsvejledning inden brug. Temperaturen måles på 10-30 sekunder, afhængig af målested. Når målingen er afsluttet, bipper termometret og displayet kan aflæses. Hukommelsesfunktion viser sidst målte temperatur. Sluk termometret efter brug for at spare på batteriet. Det slukker automatisk efter ca. 10 minutter.

Rengøring:
Efter brug rengøres termometret med vand og sæbe, og desinficeres med eksempelvis propylalkohol, Alcogel eller Desinfektionsservietter for at sikre, at alle bakterier er fjernet.
Vær omhyggelig med rengøring og desinficering af termometre. Mange sygdomme smitter ved kontakt, hvilket gør termometeret til en mulig smittekilde.

Inklusiv batteri (type LR41 1,5V)

Knapcelle batteriet type LR41 1,5V kan købes i almindelig handel.

Deklaration:
Termometer fremstillet af ABS.

Emballage:
Pap
PE
termometer på træbbakke

Hvilken type termometer skal jeg vælge?

Apotekets har både termometre til rektalmåling og til berøringsfri måling. Hvilket termometer måler mest nøjagtigt? Hvad er fordelene ved e…

Apotekets desinfektion og termometer

Hvordan holdes termometeret rent?

Se her hvordan du rengør dit termometer og sikrer en god hygiejne

apoteker vivian

Om febermåling

Hvor på kroppen måler jeg temperaturen mest nøjagtigt? Hvor ofte skal jeg måle temperaturen på den person, som har feber? Få svar på oven…