Apotekets Digitaltermometer med bøjelig spids

Apotekets Digitaltermometer med bøjelig spids, 1 stk

Vejl. pris 120 kr.

Find apotek

Apotekets Digitaltermometer med bøjelig spids kan anvendes i endetarmen, i munden eller under armen. Spidsen kan bøjes 45 grader i alle retninger. Apotekets Digitaltermometer med bøjelig spids er særligt velegnet til temperaturmåling hos små børn, der kan ligge uroligt under temperaturmålingen. 

Apotekets Digitaltermometer med bøjelig spids måler temperaturen på 10 sekunder og bipper, når målingen er afsluttet og temperaturen er klar til aflæsning i displayet. Med hukommelse, termometret viser den senest målte temperatur.

Termometret er vandfast.

Inklusiv batteri (type LR41 1,5V knapcellebatteri).

Produktfordele og egenskaber:

  • Den bøjelige spids gør dette termometer særligt velegnet til temperaturmåling hos babyer og småbørn, der kan ligge uroligt, imens temperaturen måles
  • Måler temperaturen på 10 sekunder
  • Husker den senest målte temperatur
  • Indeholder ikke nikkel, kviksølv eller glas
  • Vandfast

Varenummer: 202783
EAN nummer: 5709556005228

Til måling af temperaturen i endetarmen, i munden eller under armen. Temperaturmåling i endetarmen giver det mest nøjagtige resultat. Indføringen kan lettes ved at påføre lidt vaseline eller creme på spidsen af termometret.

Læs den vedlagte brugsvejledning inden brug. Temperaturen måles på 10-30 sekunder, afhængig af målested. Når målingen er afsluttet, bipper termometret og displayet kan aflæses. Hukommelsesfunktion viser sidst målte temperatur. Sluk termometret efter brug for at spare på batteriet. Det slukker automatisk efter ca. 10 minutter.

Rengøring efter brug:
Rengør termometret med vand og sæbe og desinficer det med Apotekets Overfladedesinfektionsspray, propylalkohol el.lign. for at sikre, at alle bakterier er fjernet.

Vær omhyggelig med rengøring og desinficering af termometre. Mange sygdomme smitter ved kontakt, hvilket gør termometeret til en mulig smittekilde.

 

Knapcellebatteriet type LR41 1,5V kan købes i almindelig handel.

Deklaration:
Termometer fremstillet af Acrylnitrilbutadienstyren ABS.

Emballage:
Pap
PE
termometer på træbbakke

Hvilken type termometer skal jeg vælge?

Apotekets har termometre til både rektalmåling og berøringsfri måling. Hvilket termometer måler mest nøjagtigt? Hvad er fordelene ved et be…

Apotekets desinfektion og termometer

Hvordan holdes termometeret rent?

Se her, hvordan du rengør dit termometer og sikrer en god hygiejne

apoteker vivian

6 svar på spørgsmål om febermåling

Hvornår har man feber? Hvor på kroppen måler man temperaturen mest nøjagtigt? Hvor ofte skal man måle temperaturen på den person, som har …