Apotekets Næsedråber

Apotekets Næsedråber, 20 x 5 ml

Find apotek

Apotekets Næsedråber med saltvand hjælper, når forkølelse har tilstoppet næsen med slim. Saltvandet skyller næsen og fortynder det seje slim, så det bliver lettere at trække vejret gennem næsen. Samtidig bliver næseslimhinden renset og fugtet og næsens naturlige rensefunktion lettes.

Apotekets Næsedråber er uden konservering og er også velegnede til forkølede børn.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandsdråberne skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere.

Næsedråberne er i praktiske éngangspipetter, der er lette at tage med.  

Apotekets Næsedråber er en naturlig løsning når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsespray og næsedråber, og kan derfor anvendes ubegrænset til voksne, børn og baby.

Hvis du har brug for at tjekke, om et forkølet barn har feber, er Apotekets Digitaltermometer med bøjelig spids særligt velegnet til temperaturmåling hos små børn, der kan ligge uroligt. Digitaltermometeret har hukommelse og viser temperaturen på kun 10 sekunder.

Produktfordele og egenskaber:

  • Til daglig rengøring af næsen
  • Indeholder saltvand med samme saltindhold, som findes naturligt i kroppen. 
  • Kan anvendes alene eller som supplement til næsedråber/næsespray med sammentrækkende effekt
  • Uden konservering
  • Praktiske éngangspipetter.

Varenummer: 225129
EAN nummer: 5709556014787

En pipette indeholder saltvand til skylning af næsen - halvdelen til hvert næsebor. Bøj hovedet let bagover og dryp et par dråber ad gangen, snus ind eller læg hovedet på siden. Lad dråberne virke et øjeblik og puds næsen.

Hvis der anvendes lægemidler til næsen, må Apotekets Næsedråber ikke dryppes i næsen samtidig med lægemidlet.

Brug ikke den samme pipette til rensning af både næse og øjne.

Pipetterne er til éngangsbrug. Brug ikke beskadigede eller åbnede engangspipetter igen, da det er sterilt medicinsk udstyr, uden konserveringsmidler. Genbrug kan føre til anvendelse af kontamineret fysiologisk saltvand.

Må ikke anvendes efter udløbsdatoen.

Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn. 

0,9% % natriumklorid i renset vand
forkølelse

Om forkølelse

Forkølelse rammer os alle en gang imellem. Næsen løber eller er stoppet til med snot. Man er ikke helt på toppen. Men hvorfor er forkølelse…

forkølet person pudser næse

Hjælp til tilstoppet næse, hoste og slim i luftvejene

Stoppet næse, hoste, irritation og slim i luftvejene er generende, uanset om det skyldes en kortvarig forkølelse eller andet, f.eks. høfebe…

pige med allergi pudser næse

Høfeber og pollenallergi? 10 råd til pollensæsonen

Der kan være mange årsager til allergi, bl.a. pollen. Når der er pollen i luften, døjer mange med høfeber, der får øjnene til at svie og næ…